Η Νακέλλη Στυλιανή είναι Ψυχολόγος – Συστημική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη  ενώ κατοικεί μόνιμα στην Καλλονή.

Το 2016  αποφοίτησε απο το Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης, ολοκληρώνοντας την ερευνητική πτυχιακή της εργασία για τηνποιότητα ζωής ασθενών με χρόνια καρδιαγγειακά νοσήματα.

Το 2015 πραγματοποίησε την πρακτικήτης άσκηση  στην ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ με έδρα τη Λέσβο, συμμετέχοντας  σε ψυχοκοινωνικές παρεμβάσεις για ταάτομα με ειδικές ανάγκες.

Το 2016 έγινε δεκτή στο τετραετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα Συστημικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας Θεσσαλονικής (ΚΕΣΜΕΘ),το οποίο είναι πιστοποιημένο από την E.F.T.A.- EuropeanFamilyAssociation. Στα πλαίσια της φοίτησης της στο ΚΕΣΜΕΘ, εκπαιδεύτηκε  σε τεχνικές και παρεμβάσεις που αφορούν την Θεραπεία ζεύγους, οικογένειας και ένα μεγάλο εύρος ζητημάτων ψυχικής υγείας, πιο συγκεκριμένα την Ψύχωση, Ψυχοσωματικά, Ιδεοψυχαναγκασμοί και Ψυχαναγκασμοί,Σωματικές Ασθένειες, Εξάρτηση, Αγχώδεις διαταραχές, Φοβίες, Κρίσεις Πανικού, Πένθος, Κατάθλιψη,Τραύμα – Μετατραυματικό στρες,Παιδική Κακοποίηση, Ενδοοικογενειακή βία, Διαταραχές στην Πρόσληψη Τροφής – Βουλιμία, Ανορεξία.

Τα τελευταία 5 χρόνια έχει συνεργαστεί επαγγελματικά με την Ηλιακτιδα ΑΜΚΕ και την Διεθνή Ευρωπαϊκή Επιτροπή Διάσωσης, σε προγράμματα ψυχικής υγείας για εφήβους και ενήλικες με ψυχικές διαταραχές.

Από τον Μάιο του 2020 παρέχει τις υπηρεσίες της στο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής του Ινστιτούτου στο οποίο εκπαιδεύτηκε, στη Θεσσαλονίκη.

Στο γραφείο της παρέχονται υπηρεσίες:

  • ατομικής ψυχοθεραπείας ενηλίκων και εφήβων
  • συμβουλευτικής σε γονείς και εφήβους
  • θεραπεία ζεύγους
  • οικογενειακή θεραπεία

Συμβουλευτικές υπηρεσίες παρέχονται και μέσω διαδικτύου